top of page
P1011885.JPG

Over Ons

Hetzelfde horeca bedrijf doch in een nieuw jasje. Cafe-restaurant P.King, sedert 15 jaar gevestigd op de hoek van de Vijzelstraat en de Herengracht te Amsterdam krijgt een nieuwe naam ‘’cafe-restaurant Kramer’’ en een compleet nieuw uiterlijk. 

 

Cafe-restaurant Kramer is vernoemd naar architect Piet Kramer (1881 -1961) die begin 1900 de brug bij de Vijzelstraat over de Herengracht heeft ontworpen. Een iconisch staaltje van expressionisme en fantasievormen gelieerd aan de kunststijl van de Amsterdamse school. Deze stijl wordt gekenmerkt door rijke kleuren, geometrische figuren en overdadige versieringen. Dit gedachtegoed heeft dan ook als basis gediend voor het nieuwe interieur van ‘’Cafe-restaurant Kramer’’.
 

Los van het nieuwe interieur wilden wij onze gasten een nieuwe ervaring bieden, met onze kleurrijke ambiance zochten wij naar een knussere setting die geschikt is voor een familie diner, personeelsborrel, date of werk meeting. Een plek waar je in de ochtend lekker een krantje komt lezen in de zon en in de avond boven met je vrienden kan poolen. 

 

Bij Cafe-restaurant Kramer kunt u terecht voor eten wat het drinken dient, ‘’bar food, oftewel comfort food’’, denk aan shared dining maar ook een goede hamburger. Een mosselpannetje om te delen naast een goed glas wijn. 

 

Met trots presenteren wij u Cafe-restaurant kramer.

Van P.King naar Kramer

 020-3208175
caferestaurantkramer@gmail.com

bottom of page